Om Maria

Hej alle!
Jeg hedder som sagt Maria. Jeg bor i Syddanmark, men stammer oprindeligt fra Brest, Hviderusland.
Jeg skal starte på mit tredje år i gymnasiet, og går meget op i min uddannelse. Mine linjefag er Bioteknologi A, Matematik A og Fysik B. Jeg stræber for  at få et højt gennemsnit så jeg kan studere på mit drømmestudie - helst medicin, farmaci eller biokemi.

Jeg er ikke så begejstret for idræt, for jeg har et dårligt forhold til bolde. Men jeg er rimelig ok til badminton, og jeg er god til at løbe takket være mine lange ben. Jeg har altid været lidt af en bogorm, og jeg læser alt fra klassikere til fantasy og sci-fi. Så længe bogen er god, er jeg ligeglad med genren. ;) I den her blog skriver jeg også delvist om de bøger jeg læser og fortæller hvad jeg synes om dem. Jeg håber at andre folk kan bruge det til noget, hvis ikke så kan jeg selv.
Ellers holder jeg af at se film (heller ingen bestemt genre - de skal bare være gode) og tv-serier. Dem jeg følger lige nu er 'Game of Thrones', 'Pretty Little Liars', 'Vampire Diaries' og 'True Blood'.  Der kan også af og til forekomme et par filmanmeldelser i bloggen.
Desuden elsker jeg at tegne når jeg har tid og inspiration. Jeg er bedst til at tegne mennesker og delvist dyr, men jeg prøver kræfter med lidt af hvert - ligeledes diverse materialer. Her er et par "værker":


Siden jeg er startet på gymnasiet er jeg blevet enormt social og hænger ofte ud med venner eller tager til fester.


Hvis I har nogle spørgsmål, er I altid velkommen til at skrive. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar