torsdag den 26. juli 2012

Life's going on

For en gangs skyld har en uge med meget utraditionelt dansk vejr - nemlig sol.
Når vejret er skønt, så er jeg altid glad, og intet går mig på, fordi jeg har ferie! Aaaah... Overskud til at læse stakkevis af bøger og slikke sol - lade mine solbatterier op med positivt varmt energi mens jeg kan. Og jeg kom hjem pænt meget brun efter Canada, så det skal bare vedligeholdes. :)

I morgen holder en fra min folkeskoleklasse - Chantal - sådan en slags flytte-væk-grillfest, fordi hun skal tilbage til Kiel og studere derhenne efter sommerferien. Det bliver skønt at se nogle af de gamle klassekammerater igen. Det føles som år siden jeg har set dem (selvom det nok kun er måneder). Inden da kommer min pap-søster over til os og skal præsentere hendes kæreste for min far. Haha, godt at det er overstået for mit vedkommende.

Busser kører ad H til her i sommerferien, så jeg var nød til at slå halvanden time ihjel efter arbejde, for der  kom først en bus jeg kunne tage hjem. Så jeg købte en hotdog og en slush ice i føtex (jeg er så afhængig af slush ice den her sommer, aner ikke hvorfor) og satte mig i parken med en bog. Det var faktisk vildt hyggeligt og afstressende, bare at dase i græsset og nyde det gode vejr. Og da jeg kom hjem, fortsatte jeg dovnskaben på stranden.

Jeg elsker sommer så ufattelig meget. Det får mig til at glemme at der findes noget der hedder vinter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar