onsdag den 17. april 2013

KøbenhavnermødetHej guys!
12-13 april var jeg i København til et møde for forskerspirer. Det var en fantastisk oplevelse på mange måder.
På den ene side var det et meget inspirerende og lærerigt møde med Københavns fakulteter, lektorer og ph.D. studerende. Vi hørt en del foredrag om forskellige emner, og det var super spændende, selvom foredragene måske ikke altid handlede om noget man interesserede sig for. Foredragsholdernes udstråling, deres sprog og pointer gjorde det virkelig til en oplevelse. Den anden dag fik vi en masse input til skrivning af vores synopse fra en lektor fra Aarhus Universitet. Og selvom man måske beslutter sig for at man alligevel ikke vil skrive en synopse, synes jeg at man alligevel har fået en masse ud af at være med og lytte til folk der har arbejdet med det i mange år.

2. dagen på KU's Biocenter.
Den anden side var, at vi var et hold på 9 mennesker og en lærer der var af sted fra Statsskolen. Og vi havde det sjovt! Vi var seks mand fra min klasse, og tre fra tre andre klasser, men vi lærte rigtig hurtigt hinanden at kende. Vi var vidst også det mest højrøstede hold fra alle de forskerspirer der kom til mødet (og der var altså ca. 360 mennesker i alt!). De andre virkede så seriøse og målrettede, mens vi samtidig havde det sjovt, fortalte latterlige anekdoter og flækkede af grin konstant. Misforstå mig ikke, jeg mødte nogle ret nice mennesker til Københavnermødet, men der var så mange, at man kun nåede at snakke med få. Så vi anede intet om hvordan de andre var.

Damerne (minus Winnie) fra Statsskole-holdet. ;) Tjek de fancy navneskilte vi fik!
Men vi var i hvert fald i byen fredag aften, på en skots pub. Der var live musik, og vi var de eneste der sad og skrålede med på de kendte melodier i hele pubben. Jeg har aldrig nogensinde købt så dyrt øl - 50 kr. for et glas! På SSS får man den samme mængde for 15 kr... Det er bare København i en nøddeskal.
Ved siden af pubben var der en klub der hed 'Heavens Angels'. Vi havde vores mistanke til hvad det var for en, og den blev bekræftet af de grupper af mænd der gik derind, og dørmanden der kiggede skeptisk på os. Hvis de to fyre fra holdet havde været med på at spille bøsse, ville vi nok være kommet ind. ;)

I stedet for tog vi en tur på Strøget kl. 12 om natten, og blev blændet af alle de blinkende reklamer og Tivoliets lyskæder. Vi havde det fantastisk, og alle var totalt oplagte til alt: både dans, sang, et godt grin og kortspil mellem øllerne.

Så vi fik både et godt fællesskab, en masse gode minder, nye venner og en del inspiration med fra Københavnermødet. Det føltes næsten som om vi havde været der en uge, da vi tog hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar