lørdag den 20. oktober 2012

Solbakken ftw!

Hej, jeg vil gerne fortælle om en super fantastisk lejr der hedder Solbakken, som nok til en vis grad har ændret mit liv.
Den ligger i nærheden af Åbenrå (Syddanmark) og det er en 'Luthersk Missions' lejr - altså en kristen en. Så ja, vi beder til Gud, hører andagter og bibeltimer og synger lovsang. Det er nogle af de ting der gør lejeren så fed - vores fælles kærlighed til Gud. Det gør også at vi har et super fedt fællesskab på lejeren, fordi alle mennesker bare er så søde.
Jeg var med på min sidste Teenlejr (snøft) her d. 13-17 oktober, og det kan med tilnærmelse beskrives som den fedeste lejr ever. Vi lavede super fede ting, lejrlederne var tilpasse platte og med på alt, og lejren kunne efter min mening have været et par dage (uger) længere. (grin)

Ikke nok med det, men det at være med på den her lejr har ændret mit syn på min religion, gjort mig stærkere i min tro og inspireret mig til at leve den kristne livsstil. Vi er den eneste religion i hele verden hvor vi kalder vores Gud for 'far', og hvor han har ofret sin eneste søn for at vi kan tilgives, og leve et evigt liv efter døden. Det er en meget fri tro, ift. andre religioner.
Jeg er stolt af at være kristen, og selvom jeg måske ikke altid kan holde mig til biblens bud, og nogle gange er ret kritisk over for hvad biblen siger, er jeg glad for min tro.

Her er nogle billeder fra sidste års efterårslejr: (billederne fra den her lejr har de ikke fået lagt ind endnu, men så snart de kommer, blogger jeg om dem)

Ninja! Spillet hvor det gælder om at klaske hinanden over hænderne med kun én bevægelse.

Natløb. <3

Kreativ eftermiddag. (for os der ikke gider fodbold. ;) )

Hygge efter kaffe.

Bibeltime (bemærk, ingen sidder på første række bortset fra lederne. d:)

'Olympiske lege'. Jeg aner ikke hvad der sker for alle de hvide pletter i billedet?!

Olympiske lege. Jeps, selvom jeg omtrent var den højeste person der kørte på de der minicykler, var det sjovt mig der vandt.

Festaften. Forskellige nationaliteter. Gæt hvem vi var.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar