fredag den 28. juni 2013

Sommerferien er for alvor begyndt! :)

Hey hey
nu er der altså sket meget siden sidst jeg skrev herinde!

Jeg var henne og møde min forskerkontakt. Det var virkelig inspirerende at snakke med hende, og jeg ved nu også hvilket emne jeg vil skrive min synopse i. :) Desuden var hun virkelig flink, og virkede glad for at jeg interesserede mig så meget for hendes forskning.

Så har jeg fået de mest blærede karakterer for de to skriftlige eksamener jeg var oppe i - engelsk 10 og tysk 12 - og jeg fik 12 får min AT-årsprøve. Skide lækkert. Hvis jeg holder stilen, står døren til medicinstudiet åben for mig.

Og jeg har liiige fået mit kørekort! Langt om længe, eftersom jeg heller ikke bestod køreprøven med det samme. :/ Men nu har jeg det, og for fanden... jeg har aldrig været så glad for at få et stykke papir. Det er en underlig følelse af frihed og ansvar, og det er skønt!


Det er faktisk først nu, efter at jeg færdig, at det endelig føles som at få ferie.

Også skal jeg til Hviderusland med min mor i morgen, til min fødeby, Brest. Jeg har ikke været derhenne i, nok 7 år, så jeg glæder mig forståeligt nok utrolig meget.
Generelt får jeg travl her i sommerferien, men sådan skal det også være, og det skal nok blive fedt. Det er også vildt at tænke på, at om et år er jeg færdig med gymnasiet og skal starte helt forfra et nyt sted. Så, det er om at nyde det mens man kan. :)

God sommer til jer alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar