søndag den 8. december 2013

Nominering af forskerspirer i Kbh.

Hej!
Det her indlæg handler om turen til København, hvor Emma fra 3.x (som jeg kalder vores parallelklasse, eftersom de har samme linje som nogen i vores) blev nomineret til Forskerspire! Så alle os der havde afleveret vores synopser tog sammen med vores koordinator Espen til København for at fejre hende. Det var midt i SRP-perioden, men de betalte vores transport, og Espen havde vundet Årets Koordinator (vi havde kåret ham), så selvfølgelig skulle vi med.
Det blev en skøn tur, der bød på præsentationer af projekter, god mad, og hygge på Strøget. Her kommer der nogle billeder:
Mig, Emma, Maryam & Anne Mette på julemarkedet, Strøget.

Smuk bygning på Vor Frues' plads, hvor kåringen foregik.


Lufthavnen i Kbh

De nominerede i kategorien 'Sundhedsvidenskab'. Emma vandt desværre ikke, men hun gjorde det godt!

Der er dømt julemarked på Strøget!

Espen vinder Årets Koordinator, m. følgende kåring fra os:
Espen fra Sønderborg Statsskole skal kåres som Årets Koordinator fordi han har været super engageret! Han har været utrolig god til at sende informationer ud til os omkring Projekt Forskerspirer i god tid mht. deadlines osv., og har arrangeret møder med os elever. Til møderne har han spurgt ind til den enkeltes projekt, og har opmuntret os til at gennemføre. Han har været en del af vores forskerspirer gruppe i form af, at han altid har fulgtes med os, og altid været der for os. Han var meget opmærksom på at hjælpe med den enkelte elevs problemer, og hver gang man mødte ham på gangen i skolen, spurgte han altid interesseret ind til projektet. Han brugte desuden hele sin søndag på at rette alle vores forskerspire-synopser – selvom de ikke lå inden for hans fag kategori – og han var hurtig til at besvare vores mails. Alt i alt, en koordinator der har styr på tingene og altid er venlig, imødekommende og personlig engageret.
Mvh
Alle forskerspirer fra Sønderborg Statsskole


Vi hviler ømme fødder, og Espen giver smoothies på Joe's.
Alt i alt var det en skøn dag, og et dejligt pusterum fra den nådesløse SRP. Under min skrivning af denne, fandt jeg ud af, hvor meget Projekt Forskerspire egentlige havde givet mig. Det beviser bare at man ikke skal være bange for at udfordre sig selv, og prøve nye ting!
Adieu!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar