søndag den 25. november 2012

Materialistiske glæder.

Hej blog!
Synes lige jeg ville dele min glæde over nogle ting jeg har købt/ fået her på det seneste. Ok, jeg ved godt at folk sige ikke bliver lykkelig over de håndgribelige ting. Men det er altså noget fis, for jeg glæder mig som et lille barn når jeg har bestilt noget nyt tøj på asos, eller får en eller anden nyttig ting jeg kan bruge.
Desuden lever jeg i en globaliseret, materialistisk-idealiseret verden, så jeg må altså godt!
Altså, jeg har lige modtaget to bluser jeg har bestilt på asos! Dyre var de godt nok, men shit de er fede! Og pæne bluser er næsten bedre end kjoler- de kan sættes sammen med alt fra nederdel til bukser, og er perfekte til alle lejligheder.

Image 1 of River Island Flower Embellished ShirtImage 1 of Warehouse Deco Wings Top
 Den første er fra 'River Island'. Jeg blev bare forelsket i perledekorationerne. Den er så frisk og festlig. Den anden er fra 'Warehouse'. Det blå mønster giver den bare et smukt og æstetisk touch. Også understreger den mine øjne.
Jeg har også taget billeder hvor jeg har dem på, men de er blevet så ringe kvalitet at jeg dropper dem.

Også var jeg også i IKEA i weekenden, og fik langt om længe et helkrops spejl og en ny kontorstol der ikke giver mig nakkesmerter under de lange trøstesløse timer foran afleveringerne.
Er den ikke fin? Ryggen og højden kan tilpasses efter behov. Den forrige kontorstol var så lav, at bordet skulle sænkes, for at jeg ikke skulle sidde med arbejdsfladen i næsehøjde. Jeg følte mig lidt som i de der børnehaveklasser på skamler ved Fætter BR-borde. Ikke ret praktisk når du knap er 1,80 m høj.
Spejlet kommer der et billede af senere, for har ikke fået det hængt op endnu.

Hav en god søndag aften. I will, for jeg er færdig med matematikafleveringen (sådan da), og har tænkt mig at se det sidste afsnit af 'Forbrydelsen III' med forældrene.
Jeg tror vi har set de første 2-3 afsnit, og gad ikke mere fordi det var så dårligt. Hvorfor skal de da også blande politik ind i det hele? Og Sara Lund ser mere og mere slidt ud for hver sæson, men iklæder sig dog slavisk sin karakteristiske islandske sweater.
Men vi føler os forpligtede til at se det sidste afsnit - vi skal da vide hvem kidnapperen er! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar