tirsdag den 25. september 2012

The Blue Van

Jeg var til 'The Blue Van'-koncert i lørdags.
For at det ikke skal være løgn, var det her min allerførste koncert som jeg kan huske (sidst jeg var til koncert, var jeg nok 3-5 år). Og den var fed.
Jeg bor jo i Syddanmark, millioner af lysår væk fra hovedstaden hvor alle de 'gode' bands kommer og spiller. Så jeg var vildt glad da jeg fandt ud af at TBV spillede i Sønderborghus.

Inden koncerten, som startede kl. 21, tog min veninde, hendes veninde og jeg ud at spise på Mongolian Barbecue. Det er sådan en asiatisk-inspireret restaurant hvor du kan få all-you-can-eat menu for 138 kr. Også æder man bare til de er nød til at trille en ud af restauranten.
Ej, jeg spiste to portioner og en suppe, men så kunne jeg heller ikke mere!
Også tog vi til koncerten. Et relativt nyt band 'Go-Go Berlin' varmede op for TBV. De var faktisk pænt ok, men jeg regner ikke med at ville høre dem efterfølgende.
Også kom TBV op!
Deres nyeste plade skulle udkomme den følgende mandag, så de spillede nogle af numrene fra den. De spillede selvfølgelig også nogle af deres bedste gamle numre: 'Silly Boy', 'Love Shot', osv. De var super gode til at performe, og inkludere publikum i deres show. Fx. fik en dude fra mit gymnasium lov til at spille guitar med dem på scenen til 'Mammas boy'.
Også rundede de koncerten af med 'Man Up', som nok var den jeg havde ventet på hele tiden, haha. Publikummet gik amok.
Uh, også fik jeg og mine venner deres autografer! Vi spurgte opryderen om hvor de var gået hen, også hentede han dem backstage, og de var så søde at komme ud alle sammen og give os dem. det kom nok også lidt af at koncerten ikke var overcrowded, og at halvdelen af menneskerne faktisk var 30-40 år. Det var lidt forbavsende.
Nå, men jeg kan kun råde jer til at se dem live. De er for vilde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar